TEXTIEL

DEKBEDOVERTREKKEN & HOESLAKENS

BESTE KWALITEIT

Uw bedlinnen moet lekker zacht en warm aanvoelen, mooi zijn en lang meegaan. Niet eenvoudig om te kiezen. Daarom vindt u bij Beets Patteet een topselectie, getest én goedgekeurd.

RUIMSTE KEUZE

U vindt bij ons linnen voor elk budget en elke stijl:
Bella Donna Jersey Creation Ellen Essenza Flamant Marco Polo Mirabel Slabbinck® Roberto Cavalli Sognoblu Verilin

Onze persoonlijke favoriet? Dat is Bella Donna Jersey, dé keizer van de hoeslakens. Zacht, stevig en Speciaal formaat nodig? Daarin zijn we gespecialiseerd. Onze slaapconsulenten helpen u met plezier voort.


TEXTIEL OP MAAT

VERILIN

- BELGISCH LINNEN MET EEN GOUDEN RANDJE -

Al gehoord van Verilin? Deze vakmannen maken al meer dan zestig jaar luxelinnen in hun Kortrijkse atelier en behoren tot de internationale top. U vindt er tafellinnen, gordijnen en bedtextiel. Elk stuk is maatwerk en u voelt de kwaliteit. Verilin verrijkt het linnen met katoen en edele materialen zoals zijde, mohair en kasjmier. Zo worden de stoffen sterker, absorberen ze gemakkelijker vocht en ventileren ze goed. Voor The Jane, het Antwerpse sterrenrestaurant van Sergio Herman maakten de Kortrijkzanen de servetten en tafellakens. Benieuwd naar het stijlvolle kwaliteitslinnen van Verilin? Voel het verschil bij Beets Patteet.


SLABBINCK

- DE MOOISTE FINISHING TOUCH -

Mirabel Slabbinck® maakt geen bedtextiel, maar kunst. Het Brugse atelier tovert natuurlijke materialen om tot luxueuze lakens, kussens en dekens. Kies uit lakens in linnen en fijn Egyptisch perkal- of satijnkatoen. Met 300 tot 600 draden! Hoe meer draden, hoe mooier, zachter en soepeler de stof. U personaliseert uw textiel ook met een borduursel met uw naam, foto of logo. Naast bedlinnen vindt u bij Beets Patteet een collectie badtextiel: handdoeken, washandjes en badjassen. Bij Mirabel Slabbinck® is niets doorsnee. Ze maken alles op uw persoonlijke vraag.


EEN DEKBED VOOR HET LEVEN

Nieuw dekbed nodig? Onze slaapconsulenten geven u raad.
Uw perfecte dekbed ademt, houdt u warm en voelt licht aan.
U vindt bij ons synthetische dekbedden én echte donsdekens.

GANZENDONS

- VENTILEREND, ZACHT EN LICHT -

Onze donsdekbedden zijn gevuld met witte Pomerische dons van volwassen ganzen uit Polen – kwaliteit 1A. Dat is úw garantie voor een maximale warmte-isolatie. Hoe dat komt? De ganzen leven er in de beste omstandigheden en zijn al wat ouder. Daardoor geven ze uitzonderlijk grote donsvlokken die voor een natuurlijke thermische geleiding zorgen. Door de kwaliteit van het dons hebben we er minder van nodig en is uw donsdeken een stuk lichter en comfortabeler dan de klassieke dekbedden. Daardoor kunnen we uw dons ook overtrekken met katoenbatist – een heel fijn geweven stof. Belangrijk: de unieke Pomerische dons is zo hoogwaardig dat er geen grote hoeveelheden beschikbaar zijn. Vraag ernaar in onze winkel.

SYNTHETISCHE DONS

- VAN TOPMERK BUGATTI -

Bent u op zoek naar een synthetisch dekbed dat even zacht is als een donsdeken? Kies dan uit het gamma van Bugatti, Italiaanse topkwaliteit!

Laat uw donsdeken reinigen,
vergroten en opnieuw overtrekken

Om langer plezier te hebben van uw dekbed, laat u het best om de vijf jaar reinigen. Want tijdens onze slaap verliezen we heel wat vocht en dat maakt het dons plakkerig. Breng uw dekbed daarom binnen bij onze donsservice. We maken het dons en de overtrek apart schoon in professionele wasmachines. Als u dat wenst, overtrekken we uw dons met een nieuwe tijk. Ook laat u uw donsdeken bij ons verlengen en verbreden. Zo kan het nog een eeuwigheid mee.

Plutex

Voor welk donsdeken valt u?
Kom voelen en vergelijken in onze showroom.
KUSSENS

U kan op beide oren slapen, want wij hebben het perfecte kussen voor u! Keuze uit latex-, visco-, waterkussens-, synthetische kussens, orthopedische kussens… die u kan vergelijken en aanvoelen in de showroom. Maar kan u echt niet kiezen? Geen probleem, slaap er eens een nachtje over en neem een kussen mee naar huis om uit te testen.


ACCESSOIRES

Wie vlug zweet, weet hoe de slaapkwaliteit daaronder kan lijden. SmartSleeve matrasoplegger helpt uw lichaamstemperatuur beter onder controle houden en het nachtelijk zweten tegengaan. Uw lichaam komt nergens in contact met de matras, waardoor onder uw lichaam de lucht vrij circuleert. Overtollige transpiratie verdampt moeiteloos en uw lichaam blijft op ideale temperatuur.

SmartSleeve