Hypnos

Hypnos is een Brits familiebedrijf dat sinds 1904 handgemaakte bedden en matrassen maakt. Ze hanteren methodes van oudsher die de tand des tijds moeiteloos doorstaan hebben. Hypnos geniet het vertrouwen van de fraaiste huizen, paleizen en hotels om hen te voorzien van een diepe, relaxerende en vernieuwende slaap waardoor de dromen van een lang en gezond leven vervuld worden.

Elk stijlvol Hypnos bed is gemaakt door ervaren ambachtslieden in Buckinghamshire, Engeland. Hun passie, ervaring en onuitgegeven aandacht voor detail garandeert uitzonderlijk comfort en kwaliteit. Deze kwaliteit wordt versterkt door een garantie van 10 jaar en een waarborg van Hare Majesteit koningin Elizabeth II, wat wat de kwaliteit van fabricage en reputatie van Hypnos diep benadrukt.

Elk bed wordt op maat gemaakt volgens uw wens. Eerst kiest u kiest uw bed, matras, hoofdbord, textielkleur, opbergruimtes, enz. Vervolgens vervaardigt Hypnos uw mooi en  authentiek meubelstuk, wat een sublieme uitdrukking van langdurig Brits vakmanschap is.

Hypnos