speciale aanbieding

M-Line

Zoekt u een bed met genoeg veerkracht, een permanente ventilatie en goede lichaamsondersteuning? Gevonden! Volgens de Nederlandse Consumentenbond hebben de matrassen van M-Line het allemaal. Het traagschuim van de matras vormt zich naar uw lichaam, en veert weer terug bij een andere slaappositie. Het is drukverlagend en drukverdelend.
Daardoor krijgen uw nek en rug de broodnodige steun én rust.

de favoriet van topsporters

M-Line is het lievelingsmerk van heel wat topsporters en fysiotherapeuten. Want de matrassen laten het lichaam zó goed en ergonomisch rusten dat ze bijdragen aan een sneller herstel. Zo gaat u er overdag weer stevig tegenaan. Bovendien krijgt u tien jaar garantie én profiteert u van een omruilactie binnen de honderd dagen.

Laad uw batterijen op terwijl u droomt.
Ontdek de voordelen van M-Line bij Beets Patteet.

M-Line
15% BTW KORTING OP ALLE MATRASSEN 15%

15% BTW KORTING OP ALLE MATRASSEN

15% korting op alle Cool Motion en Cool Motion matrassen.

Één prijs voor alle maten!

Als je een t-shirt koopt dan betaal je voor maat XL niet meer dan voor maat S. Heel vreemd eigenlijk dat er voor verschillende matrasmaten wél met andere prijzen gerekend worden. Bij M line houden we van duidelijkheid en daarom hebben we alle matrassen dezelfde prijs gegeven. Veel handiger toch? Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

* Vraag bij uw dealer naar de voorwaarden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM